SOLO SKIFF - קייאק, חסקה, סאפ - מהפכני לדייג - לאדם יחיד - 4.41 מ' - תוצ' ארה"ב

מק”ט
solo-skiff
זמינות
x
אנו שואפים להחזיק במלאי את מרבית מוצרינו, אך יתכנו יוצאים מן הכלל, אשדוד ים איננה מתחייבת לזמינות ודאית במלאי לכל המוצרים המוצגים לרכישה באתר. 
רכישות אונליין או פיזיות מהחנות הינן בכפוף למצב המלאי האמיתי במחסננו. במקרה והמוצר שהזמנת אזל במלאי - אנו נדאג ליצור איתך קשר טלפוני בהקדם, על מנת לעדכן, ולהציע אפשרויות אחרות: כגון הערכת זמן לחידוש המלאי, הצעה ויעוץ לגבי מוצרים אחרים, או ביטול וזיכוי העיסקה." ניתן ליצור קשר, להשאיר הודעה, או לפנות אלינו בטל' 08-8677663 או 08-8677697 כדאי לוודא זמינות ודאית במלאי לפני הגעה פיזית.
11,000.00 ₪
-
+
סקירה מהירה

**המחיר אינו כולל מנוע**

חובת רישיון משיט סירה: ללא (בכפוף לתקנות)
חובת טסט -
רישוי "כושר שייט"
רק בעת שייט ממונע
אפשרויות הנעה משוטים (לא כלול), מנוע (לא כלול)
*שייט ממונע כפוף לתקנות החוקיות בהתאם להכשרה (או העידר הכשרת) המשיט.

יבואן

מורשה

משלוח חינם

מעל 450 ₪

נק’ חלוקה ₪250

קנייה

מאובטחת

החלפה

והחזרה

למה קונים אצלנו?
  • 25 + שנות ניסיון בים
  • שירות לקוחות וייעוץ מקצועי:
    א’- ה’: 9:00-18:00
    שישי, שבת: סגור
  • אחריות על מגוון מוצרים
  • משלוח מהיר עד 4 ימי עסקים
  • מגוון מותגים בלעדיים
  • פריסת תשלומים נוספת בהזמנה טלפונית
מפרט:
אורך: 4.14 מ' 
רוחב: 104 ס"מ
משקל: 68 ק"ג
**מנוע מותר: עד 6 כ"ס - ברך קצרה
כושר העמסה: 180 ק"ג
הנעה: משוטים / מנוע בנזין / חשמלי
חומר: פוליאתילן יצוק ביציקה סיבובית


**שימוש ממונע חייב בטסט "כושר שייט" - ללא חובת רישון נהיגה













































המחשה לקייאקים מאובזרים






ה-Solo Skiff תוצ' ארה"ב הינו ללא ספק "חיית" הדייג האולטימטיבית – כלי המשלב בתוכו קייאק/גלשן דייג, סאפ , וסירת חסקה / SKIFF - והכל בחבילה אחת. ה"סולו סקיף" הינו קייאק עם אפשרות למנוע, היצוק כמקשה אחת ללא הלחמות. ועשוי מפוליאתילן בצפיפות גבוהה ביציקה סיבובית (Rotational molded) עם שתי שכבות כדי ליצור גוף עבה יותר מכ- 13 מ"מ, משמע שהSOLO SKIFF בנויי כמו טנק.

 

קייאק הדייג המגוון ביותר בשוק – הוא יכול לצוף במים בעומק 3 אינץ (מועמס בציוד), ולעבור גל בהצלחה. בין אם תיקחו אותו לג'יג, טרולינג, פיתון חי או לדוג בולוס לאורך החוף (ים או בכינרת), ואפילו לצלילה חופשית, ההזדמנויות איתו לדייג הן אינסופיות. קל מאוד לטפס חזרה על הקאייק מהמים לעומת קייאקים אחרים. ומעתה תבזבזו פחות זמן במים בהגעה אל נק' הדייג, ויותר זמן להינות ב-דייג עצמו כיוון ששילוב עם מנוע יקח אותכם למרחקים. ללא מאבק עם הרוח או זרמים, וללא התעייפות...עמידה על גבי הקייאק הינה קלי קלות, יציבה, והקייאק תוכנן במיוחד כדי לשמור על מרחב עמידה נקי ללא מפלסים, שקעים לכפות הרגליים, אביזרי פדאלים, צורות מוזרות, ולא כל דבר אחר שפוגע בתנועה שלך באיזור הקוקפיט, שטוח רחב, ופתוח לשימוש - כך שתצליחו בקלות להטיל את החכה, לזרזר, להקפיץ, להאיבק בדגים, ולהרים לסיפון..

 

הסולו סקיף תוכנן כך שהכל "מרכזי", וקל לתפעול, בקייאק כה יציב! תרצה/י לעמוד ולחתור כדי לזהות דגים ? אין בעיות. גוף הקייאק מתוכנן כדי לאפשר לך לחתור בקלות גם עם משוט סאפ, משוט קייאק רגיל, ואפילו קידון דחיפה במים רדודים: ומבלי לחשוש על חרבות או חלקים אחרים בולטים במים העשויים לפגוע בקרקעית, בדומה לקייאקי peddle או גלשני SUP, תוכלו לצוף במים רדודים עד כדי 3" ולנוע בקלות. היכולת להרכיב מנוע עד 5 כ"ס יחד עם השוקע הנמוך במיוחד אומר שתוכל לשוט איתו ולעשות מה שאחרים לא מסוגלים. המיקום המיוחד של המנוע באגן המגרעת הפורץ פנימה לירכתי הקייאק, משפר את היציבות עקב פיזור משקל המנוע לכיוון קידמת כלי השייט. וידית האחיזה האחורית מהווה כחוצץ המרחיק את המנוע מאנשים ועצמים כלשהם מאחורה.

הסיפון של הSolo Skiff איננו לוכד מים. ולא צריך לדאוג לגבי הצפת הסירה, למה ? כי פשוט אי אפשר... מים החודרים מהגלים מתנקזים חזרה החוצה תוך שניות, היות ואין שום דבר שיכול ללכוד את המים בתוך או על הסיפון. מה שאומר שהסירה שומרת על יציבות. והאם הsolo Skiff  יכול לטבוע ?! אין סיכוי ! הקייאק הזה עומד בדרישות הציפה במלואן כפי שהוגדרו ע"י משמר החופים האמריקאי לסירות גדולות יותר. בזכות ההינדוס של הגוף המיוחד בעל שתי השכבות, אקסטרה תאי ציפה, קייאק הSolo skiff  הינו בעל כושר ציפה גבוהה יותר מכל קייאק דייג אחר.

הSOLO SKIFF הינו פשוט "קייאק דייג על סטריאודים"... עם יותר יכולות דייג ממה שתוכלו לדמיין, יותר אחסנה יבשה מכל קייאק אחר, ואפילו צידנית מובנית (שיכולה לשמש גם כתא לפתיון חי / תא איחסון יבש נוסף)... כן זהו "הסולו סקיף"


מקרא בעברית (מימין לשמאל):

שורה ראשונה:
1. עין להשחלת מיתר חרטום | 2. צידנית / תא "לייבוול" - פיתיון חי / תא איחסון יבש. מכסה + מיתרי גומי אבטחה (בנג'י) אינם מופיעים | 3. ניקוז מים לתחתית | 4. צינור איחסון למקל דייג (1 בכל צד) | 5. טרנסום / תושבת למנוע | 6. ידית אחיזה

אמצע: רצפת קוקפיט

שורה שנייה:
 1. איזור למכסה עגול מתברג. מאפשר הרכבה של פתח עגול 8" לגישה ולאיחסון נוסף | 2. מושב/פתח איחסון לעבר תא איחסון / התקנת אביזרים לאורך הקאייק | 3. מכסה ותופסן אינם מופיעים | 4. אגן למנוע חיצון





RIGGING איחסון הנעה
אביזרים שאלתם ? שום דבר לא ניתן להתאמה כמו הSolo Skiff -

הsolo SKIFF הינו חלום שהתגשם לכל חובבי ו-"מופרעי"  הDIY (עשו-זאת בעצמכם) וידידותי מאוד להתאמות והתקנת אביזרים. בין אם זה התקנת סטנדים לחכות, מסילות קיבוע, ברווזים, תופסנים, ווים, או אלקטרוניקה – וזה בגלל שתי סיבות עיקריות. סידור הסיפון והעובי שלו. איזורי הסיפון השטוח הפנויים בקייאק הסולו סקיף הינם שטוחים ונקיים ומאפשרים התקנה של כל אביזר כמעט בשוק שתרצו, והיכן שתרצו לאורך הסיפון.

יותר מקום לציוד שלכם ממה שתוכלו לדמיין, והכי יבש שיש -

הSolo SKIFF מציג מרחב אחסון נדיב במיוחד על גבי סירה קטנה. המושב משמש גם כהאץ שנפתח לאחסן בתוכו ציוד באופן יבש לאורך כל הגוף של הקייאק. הפתח האץ הקידמי הנוסף הינו צידנית שיכולה לשמש גם בתור תא פיתיון חי / איחסון יבש נוסף. בעוד ששרוכי גומי באנג'י על המכסה שלו הינם מעולים לאיבטוח חגורת הצלה. כמו כן ישנם שתי תושבות צינור לאיחסון חכות דייג על הרצפה צמוד לדופן, כלולים כסטנדרט, מתאימים לחכות באורך עד 9 פיט.

אפשרויות ההנעה של Solo Skiff מאפשרים לכם זמן הפלגה ממושך וגיוון רציני בדייג

הsolo  SKIFF  יעיל ונוח למנוע, משוטים, צליחת גלי חוף, ושוקע נמוך שיאפשר לכם להגיע לאן שתרצו ומהר יותר, ולנצל עוד זמן במים בדייג, מאשר על ההגעה ליעד... מרחב הסיפון הגדול יאפשר לך בלי בעיה לשאת גם מיכל דלק חיצוני להזין מנוע התומך בכך.








הנעה

אפשרויות ההנעה של Solo Skiff מאפשרים לכם זמן הפלגה ממושך וגיוון רציני בדייג

הsolo  SKIFF  יעיל ונוח למנוע, משוטים, צליחת גלי חוף, ושוקע נמוך שיאפשר לכם להגיע לאן שתרצו ומהר יותר, ולנצל עוד זמן במים בדייג, מאשר על ההגעה ליעד...








איחסון

יותר מקום לציוד שלכם ממה שתוכלו לדמיין, והכי יבש שיש -

הsolo  SKIFF  מציג מרחב אחסון נדיב במיוחד על גבי סירה קטנה. המושב משמש גם כהאץ שנפתח לאחסן בתוכו ציוד באופן יבש לאורך כל הגוף של הקייאק. הפתח האץ הקידמי הנוסף הינו צידנית שיכולה לשמש גם בתור תא פיתיון חי / איחסון יבש נוסף. שרוכי גומי באנג'י על המכסה שלו הינם מעולים לאיבטוח חגורת הצלה. ישנם שתי מחזיקי איחסון לחכות כלולים כסטנדרט שיכולים לאחסן מקלות עד 9 פיט אורך








RIGGING

אביזרים שאלתם ? שום דבר לא ניתן להתאמה כמו הSolo Skiff -

הsolo SKIFF הינו חלום שהתגשם לכל חובבי ו"מופרעי"  הDIY (עשו-זאת בעצמכם) וידידותי מאוד להתאמות והתקנת אביזרים. בין אם זה התקנת סטנדים לחכות, מסילות קיבוע, ברווזים, תופסנים ווים, או אלקטרוניקה – וזה בגלל שתי סיבות עיקריות. סידור הסיפון והעובי שלו. איזורי הסיפון השטוח הפנויים בקייאק הסולו סקיף הינם שטוחים ונקיים ומאפשרים התקנה של כל אביזר כמעט בשוק שתרצו, והיכן שתרצו לאורך הסיפון.



קרא עוד באתר יצרן

מידע נוסף
מק"ט solo-skiff
ארץ יצור ארה"ב